Aanpak Hartjesdagen 2015

Hartjesdagen
zondag 16 en maandag 17 augustus 2015

We zijn blij te kunnen melden dat Hartjesdagen 2015 door kan gaan en we zijn verheugd om u te laten weten dat we dit jaar de Hartjesdagen weer verdelen over twee dagen, met daaraan voorafgaand de Nacht van de Romantiek
Op de hele Zeedijk staat 160 meter tafels (40 tafels van 4×2 mtr) die gebruikt zullen worden voor de buurtbrunch, het Opera-am, optredens, marktkraam, terras, de jurering van Hartjes en Queens, als burenontmoetingsplaats, etc.. Met dit plan denken we dat niet alleen de horeca profijt heeft, maar ook detailhandel kan zijn voordeel doen. Ook bewoners kunnen meedoen door een tafel te huren. Het gebruik van deze tafels maakt van Hartjesdagen een heel bijzonder evenement.
Zie bijgaande tekening. De positie van de tafels op deze tekening is niet exact. Er kunnen hier en daar tafels bij en af. E.e.a. is afhankelijk van de vraag en de situatie ter plaatse.
Opstelling van de tafels wordt zo gedaan, dat de doorgang altijd vrij is voor hulpdiensten. Tijdens optredens worden lange stukken tafels als podium gebruikt. (80 cm in het midden van de tafels moet dus altijd vrijgehouden worden. Er moet dus rekening gehouden worden bij het gebruik van de tafels.) Er zal ’s nachts bewaking zijn, maar het is niet verstandig je uitstalling ’s nachts buiten te laten. Je kunt je tafel(s) aankleden zoals je wilt, mits je rekening houdt met optredens (80 cm middenbaan vrijhouden) en met de kans dat de hele tafel op zijn kant gezet moet worden als er iets aan de hand is. Eind van de dag gaan de tafels ook op zijn kant.
Wilt u een tafel huren, dan kunt u informeren bij Wim Peeters, Casablanca Variété 0651053604en via peeters515@zonnet.nl.
De meeste tafels zijn inmiddels verhuurd.
Kosten zijn 75.- per kant van een tafel per dag.zeedijk helemaal met tafels Hartjesdagen blanco
Voorwaarden
– rekening houden met hulpdiensten;
– er mag alleen akoestisch muziek worden gemaakt;
– verkoop van drank en eten mag alleen gebeuren door ondernemers met de juiste vergunning;
– er mag alleen in eco-bekers (statiegeld) geschonken worden;
– het uitzetten van vergunde terrassen is tijdens Hartjesdagen verboden – het is een evenemententerrein;
– aanwijzingen van organisatie/ordedienst moeten worden opgevolgd;
– plaats van de tafel is niet exact te bepalen en is afhankelijk van de situatie ter plekke.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.